Peu a peu. El procés

Peu a peu és un projecte realitzat amb diverses escoles de Sant Cugat del Vallès en motiu de la celebració del Dia Escolar de la Noviolència i la Pau.

El projecte ens ha servit per:

  • Prendre consciència a través del joc de les possibles eines i estratègies col·lectives per a la transformació de conflictes en el nostre entorn immediat, introduint com a exemple la lluita noviolenta de Gandhi a l’Índia.

CIMG1311

  • Reflexionar sobre les possibilitats que té l’expressió artística per a ser canal de les nostres emocions i pensaments, i treballar la nostra capacitat per recollir vivències i plasmar la realitat del nostre entorn de manera creativa.

CIMG1325

  • Parlar sobre el procés educatiu viscut i donar èmfasi a la força que té el treball col·lectiu.

CIMG1352

Com a resultat del treball a l’aula s’elaborarà una instal·lació artística que recollirà els treballs de l’alumnat de totes les escoles participants i que s’exposarà de forma pública a la plaça Magí Bartralot el diumenge 9 de febrer, coincidint amb la celebració de la Diada de la Noviolència de la Universitat Internacional de la Pau, dedicada a commemorar en aquesta ocasió les aportacions a la pau per part d’Anna Politovskaya, periodista russa assessinada per la seva implicació en el conflicte txetxeni.

Deixa un comentari